CHRISTINA F

ChristinaF.dk, Vi har også en fysisk butik centralt i den lille by, Hinnerup. Vores hyggelige by byder også på en hyggelig kaffebar, en skøn bager, og andre fine butikker. Til dagligt driver jeg, Christina Fisker, sammen med min kollega, Lisbeth, vores fysiske butik.
Butikken åbnede i oktober 2014, og jeg har nu valgt at følge strømmen og åbne min egen webshop. Vi vægter vores lokale kunder meget højt, og håber, at vi kan viderebringe den gode oplevelse og service i butikken videre til vores webshop. 
Vi har et dejligt udvalg af en masse lækre og populære brands, som bl.a. Mads Nørgaard, PBO, Munthe, Denim Hunter, Pieszak, Levete, MP Denmark, og mange flere. Vi står også altid klar med lidt selvforkælelse eller den perfekte værtindegave. Her har vi bl.a. mærker som Johan Bülow, Nicolas Vahé og Humdakin.                                     


Vores historie
Jeg blev udlært som butiksassistent som 20-årig, hvor jeg flyttede til København og arbejdede hos United Colour of Benetton, og NoaNoa. Da jeg senere selv fik børn, blev jeg dagplejer. Til sidst blev drømmen om min egen butik stor, og da vores lokaler så stod ledige, så var jeg ikke længere i tvivl. I begyndelsen købte min svoger lokalerne og investerede for mig. Så kunne jeg selv starte butikken op og selv gå til hverdag og drive butikken. Efterfølgende har min mand og jeg selv købt butikken. Jeg og butikken har fra første dag fået stor opbakning og hjælp fra familien, bl.a. mine to døtre, min mor og søster, og ikke mindst min mand.  Så har jeg været så heldig, at de lokale kunder også har vist stor opbakning fra begyndelsen. Til hverdag får jeg stor hjælp fra Lisbeth, som også er ansat i butikken. Nu starter endnu et nyt kapitel for os med webshoppen og vi er superspændte.

Velkommen hos Christina F
- Lisbeth & Christina